• 29 Ocak 2020

    – Savaş WAR –

    Kabus Gibi Gece İran ABD Üssünü Vurdu, Uçak Düştü, Deprem Oldu İran, Irak’ta ABD askerlerinin konuşlandığı Ayn el-Esad üssüne füzeyle saldırdı. Saldırıyı İran Devrim muhafızları üstlendi. İran Dini Lideri Hamaney canlı yayında konuştu..

    – Putin Füze Atsaydın Rusya Lideri Vlademir Putin Türk Akımı projesinin açılışı için Türkiye’ye geldi. Putin Türkiye ziyareti öncesi Şam’a uğradı. Putin’in Şam programında Erdoğan’ın 2012 yılında namaz kılacağız dediği Emevi Cami de vardı.

    – Tiraj Sahtekarları 100 bin tirajlı görünen ve kapanan Star ve Güneş gazeteleri tiraj sahtekarlığı mı yaptı.

    – Bu Kafa Yüzünden Berfinlerin Hayatı Kararıyor Hatay’ın İskenderun İlçesinde Berfin Özek’e asitli saldırıda bulunan Casim Ozan 13 yıl 6 ay hapis cezası aldı. Berfin’in uğradığı saldırı hakkında sosyal medyada paylaşımları dikkat çekti. Saldırıyı destekleyen mesajlar Türkiye gerçeği mi?

    – Polis Dövdü Vatandaş Çekti Kayseri’de trafik polisleri bir kamyoncuyu yol ortasında dövdü. O anları bir vatandaş polisin tehditlerine rağmen ısrarla çekti ve polisin kimseyi dövme hakkı olmadığını anlattı.

    – Fethullahçı Parası Basan Müdür Darphane ve Damga matbaası genel müdürü Sadettin Parmaksız görevden alındı. Sadettin Parmaksız döneminde Fetullahçı organizasyonu Türkçe olimpiyatları için para bastırılmıştı. Aynı Parmaksız döneminde 15 temmuz için de para bastırıldı.

    ÇOK OKUNANLAR